Børneure

Påmindelsesure anvendes i dagtimerne, til børn, der har svært ved at holde sig

Påmindelsesure hjælper børn med at opnå kontrol over deres blære. For at opnår denne kontrol, skal der være et samspil mellem nervesystemets sanser, blærens lukkemuskel og blæremusklen. Faste toilettider er typisk en vigtig del af behandlingen. Det er her et børneur kan hjælpe barnet.

 

6 vare(r)
 • VibraLite mini børneur med læderrem - forskellige farver

  Uret er specielt udviklet til børn og teenagere. 
  Uret kan indstilles til at afgive 12 daglige lyd- og/eller vibrationsalarmer på fastsatte tidspunkter. Uret kan derudover indstilles til at afgive alarmer med forudindstillede tidsintervaller. 

  Fra:
  540 DKK

  Ikke på lager

 • VibraLite mini børneur med velcroremme

  Uret er specielt udviklet til børn og teenagere. 
  Uret kan indstilles til at afgive 12 daglige lyd- og/eller vibrationsalarmer på fastsatte tidspunkter. Uret kan derudover indstilles til at afgive alarmer med forudindstillede tidsintervaller. 

  Fra:
  540 DKK
 • VibraLite mini børneur med silikonerem

  Uret er specielt udviklet til børn og teenagere. Uret kan indstilles til at afgive 12 daglige lyd- og/eller vibrationsalarmer på fastsatte tidspunkter.

  Fra:
  540 DKK
 • Malem mini Vibro

  Malem mini Vibro er et lille digitalt multifunktions-ur designet til børn og unge med 12 alarmer

  Fra:
  699 DKK
 • WatchMinder3 - påmindelsesur

  WatchMinder3 er helt nyt påmindelses ur til børn og voksne. Uret kan anvendes til mange forskellige slags formål. Med dens lækre design, simple og diskrete påmindelser kan du føle dig tryg og sikker hele dagen.

  Fra:
  825 DKK
 • Malem Vibrationsur m. diktafon

  Dette Malem vibrationsur er et multifunktions ur med 12 uafhængige specifikke alarm/vibrations tider og et indbygget gentagelses system (interval alarm fra 1 minut til 23:59 timer).
  Hver af de valgte vibrations alarmer kan være ledsaget af en specifik indspillet 10 sekunder´s besked som på en diktafon.

  Læs mere
  998 DKK
6 vare(r)

Gode resultater kan opnås hvis man følger behandlingen – vores erfaringer viser at over 50% bliver tørre efter få måneders behandling. Faste vandladningstidspunkter er en essentiel del af behandlingen, hvorfor vore ure er meget brugervenlige, og lette at indstille. Alarmurene har den fordel at de både kan ringe og vibrere. Det gør urene lette at anvende, eksempelvis når barnet er ude at lege.

 

Med et påmindelsesur, kan barnet let følge et skema, hvor det er nemt at gå på toilettet, hvor barnet eksempelvis allerede har pause. Det kunne være i SFO, børnehaven eller skolen.

 

Malem påmindelsesure/børneure er eksempelvis et godt valg for de yngre børn. Dette er den mindste og letteste alarm på markedet i dag. Malem kan blandt andet bruge samme tone hver gang uret aktiveres og det hjælper de yngre børn til at identificere lyden, så de husker toiletbesøgene.

 

Derfor anbefaler vi at børn med vandladningsproblemer, anvender et påmindelsesur. Vi har gode erfaringer med flere modeller, særligt i kombination med rådgivning fra os. Vi byggede de første vådliggeralamer i 1973, og har således været førende på markedet indenfor vådliggeralamer og påmindelsesure i Danmark i mange år. Vi bestræber os på, at du ikke kun får en vare, men også at du får et resultat - et tørt og glad barn.

 

Hvad gør du om natten?

Ved sengevæderi eller nattetisseri, har vi udviklet en af markedets bedste løsninger. Vores AL Petit serie, har hjulpet tusindevis af danske børn med at blive tørre. Læs mere om vores vådliggeralamer her.

 

Husk - vi er altid parate til at vejlede over telefonen: +45 6371 3050. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på denne e-mailadresse: info@leisner.dk eller anvende vores kontaktformular.