Absorberende Vådliggerlagner

5 vare(r)
 • 4-lags absorberende lagen med elastik

  4-lags absorberende lagen til beskyttelse af hele sengen. Dejligt og blødt at ligge på, samtidig som det beskytter madrassen mod fugt.

  Fra:
  400,00 DKK
 • 4-lags absorberende stiklagen med vinger

  Dette 4-lags stiklagen egner sig godt til personer med inkontinens. Det indkapsler væske, samtidig som at det er behageligt at ligge på. Lagenet kan vaskes og tørretumbles.

  Fra:
  182,00 DKK
 • 4-lags absorberende stiklagen

  Dette stiklagen anbefales til familier, der er ved at afvænne sit barn med natbleen, eller til personer med ufrivillig natlig vanladning.

  Fra:
  176,00 DKK
 • Absorberende siddemåtte

  Sidde underlag der er behagelige og bløde at sidde på, samtidig med at de er kraftig absorberende. De er lavet i et åndbart materiale, der har en vandtæt underside og er med antibakterielle egenskaber.

  Beregnet til personer med let inkontinens der sidder meget i eksempelvis kørestol.

  Fra:
  85,00 DKK
 • 5-lags absorberende lagen 140x190 cm m. elastik

  Lagnets 5 lag forsikrer at overfladen holdes tør, samtidig som at væsken ikke trænger igennem til madrassen. Man kan ligge direkte på lagnet, og det kan vaskes og tørretumbles.

  Læs mere
  525,00 DKK

5 vare(r)

Absorberende vådliggerlagner, er særligt populære hos to grupper:

Til dem der arbejde rmed bletræning - og til ældre der øsnker at sove natten igennem, ved mindre væskeudledning fra urin eller sved.

Fordele ved lagnerne:

De absorberende vådliggeragner har den fordel, at brugeren mærker måske en vådehed/fugt i lagnet, med at lagnet langsomt bliver tørrere og tørrere. Overflade på et absorberende vådliggerlagen er derfor altid relativ tør.

 

Dette kan som nævnt være en fordel for ældre - der ønsker at sove igennem eller som måske ikke vågner, ved mindre uheld.

 

Meget svedende brugere har også stor glæde af absorberende vådliggerlagner, eventuelt i kombination med et andet lagen over, for bedre sovekomfort.

 

Tilbagemelding fra vores brugere gennem mange år, og vores egen erfaring viser, at vore absorberende vådliggerlagner, holder tæt på 100 vask.