Vådliggeralarm / Enuresis Alarmer

Vådligger alarmer, også kaldet tissealarmer, enuresis alarmer eller ringeapperater, er effektive til børn der tisser i sengen

Hjælp dit barn til at blive tør, helt uden brug af medicin eller hormoner! Vådliggeralarmer optræner barnets naturlige tisse signaler, når en fuld blære skal tømmes. Derfor er vores alarmer risikofrie og helt uden bivirkninger.

 

Ufrivillig natlig vandladning (enuresis nocturna) er et hyppigt forekommende fænomen hos børn. Behandlingen med alarm er enkelt og effektiv,  så barnet kommer af med sit nattetisseri / enuresis på den bedste måde.

 

Kvalitet er i højsædet, hvorfor vi selv udvikler og producerer vores alarmer. Det har vi gjort sinden 1973. ALLE vore alarmer er CE certificeret efter medicindirektivet. 

 

Til vores enuresis alarmer følger der også gratis, personlig telefonisk rådgivning med. Vores erfaring er, at den telefoniske rådgivning forøger muligheden for et tørt barn med mere end 30%.

 

 

5 vare(r)
5 vare(r)

 

Astrid Leisner & Søn har et stort udvalg af enuresis produkter.

Behandling med enuresis alarm er enkel og effektiv og enhver anden behandling overlegen. Behandlingen er risikofri og helt uden bivirkninger.
De 2 første produkter er vores mest populære modeller. Klik på billedet af det produkt du ønsker mere information om.