Vådliggeralarm / Enuresis Alarmer

Vådligger alarmer, også kaldet tissealarmer, enuresis alarmer eller ringeapperater, er effektive til børn der tisser i sengen

Hjælp dit barn til at blive tør, helt uden brug af medicin eller hormoner! Vådliggeralarmer optræner barnets naturlige tisse signaler, når en fuld blære skal tømmes. Derfor er vores alarmer risikofrie og helt uden bivirkninger.

 

Ufrivillig natlig vandladning (enuresis nocturna) er et hyppigt forekommende fænomen hos børn. Behandlingen med alarm er enkelt og effektiv,  så barnet kommer af med sit nattetisseri / enuresis på den bedste måde.

 

Kvalitet er i højsædet, hvorfor vi selv udvikler og producerer vores alarmer. Det har vi gjort sinden 1973. ALLE vore alarmer er CE certificeret efter medicindirektivet. 

 

Til vores enuresis alarmer følger der også gratis, personlig telefonisk rådgivning med. Vores erfaring er, at den telefoniske rådgivning forøger muligheden for et tørt barn med mere end 30%.

 

 

5 vare(r)
 • AL-Petit Budget er vores mest populære enuresis alarm

  Petit Budget er vores mest populære alarm med indbygget lyd alarm.

  Med dette apparat bliver mere end 80% af børnene tørre, hvis behandlingsvejledningen følges fra start til slut suppleret med personlig telefonisk behandlingsvejledning.

  Læs mere
  760,00 DKK

 • AL-Petit Budget (MK-9) til bomuldsføler

  Astrid Leisner & Søns populære alarm der tilsluttes bomuldsfølere.

  Vælg mellem små og store bomuldsfølere.

  Fra:
  888,75 DKK
 • AL-Petit Budget (MK-9) m. vibrator og lyd

  Petit budget med såvel lyd som vibrator

  Vi kan nu også tilbyde Petit budget vådligger alarm med vibrator.

  Det betyder, at barnet kan få 2 stimulus, såvel lyd som vibration. Hvilket vi især kan anbefale til børn der sover særligt dybt.

  Produktet er identisk med vores alm. Petit Budget dog med denne vibrator til forskel.

  Læs mere
  810,00 DKK

 • AL-Petit Budget (MK-9) til bomuldføler m. vibration og lyd
  Astrid Leisner & Søns populære alarm der anvendes til bomuldsfølere.

  Vælg mellem små og store bomuldsfølere.

  Fra:
  938,75 DKK
 • AL-Petit Advance (MK-8)

  Petit Advance er vores mest avancerede enuresisalarm. Alarmen kan tilbyde en række ekstrafunktioner, og er lavet til at kunne bruges til behandling af flere børn - naturligvis med let udskiftelig føler.

  Læs mere
  937,50 DKK

5 vare(r)

Astrid Leisner & Søn har et stort udvalg af enuresis produkter.

Behandling med enuresis alarm er enkel og effektiv og enhver anden behandling overlegen. Behandlingen er risikofri og helt uden bivirkninger.
De 2 første produkter er vores mest populære modeller. Klik på billedet af det produkt du ønsker mere information om, eller vælg fra menu til venstre.