Afbestilling og fortrydelsesret

Afbestilling

  • Ønsker du at afbestille/annullere en bestilling, inden vi afsender varerne, skal du sende en e-mail, mærket "Afbestilling" til info@leisner.dk. Bestillingsdato, ordrenummer, navn og telefonnummer skal fremgå af e-mailen.

  • Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan du returnere denne til os ved at skrive "Afbestilling" i emnefeltet.

  • Afbestilling skal ske senest 12 timer efter bestillingen.

 

Fortrydelsesret

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@leisner.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Vi sender gerne en returlabel, som du kan købe den hos os til kr. 49, med track & trace, ring venligst (63713050) eller e-mail ( info@leisner.dk)


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Vi sender gerne en returlabel, som du kan købe den hos os til kr. 49, med track & trace, ring venligst (63713050) eller e-mail ( info@leisner.dk)
Fortrydelsesret og reklamationsret i erhvervskøb (Kommuner, Institutioner og   Erhvervsfirmaer

Ser vi som et professionelt køb og dermed er der ikke en fortrydelsesret.
Hvis du kontakter er vi altid villige til at hjælpe med at ombytte en vare der ikke er taget i brug.
Hvis I er usikker på et produkt inden I køber det og ønsker at se det eller afprøve det,
er I altid velkommen til at kontakte os, flere varegrupper hvor vi kan lave udleje eller udlån i en afprøvnings periode.
I er altid vejkommen til at kontakte os

 

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi sender gerne en returlabel, som du kan købe den hos os til kr. 49, med track & trace, ring venligst (63713050) eller e-mail ( info@leisner.dk)

 

 

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Leisner ApS

Korsvangcentret 2
5610 Assens

 

Vi sender gerne en returlabel, som du kan købe hos os til kr. 49, med track & trace, ring venligst (63713050) eller e-mail ( info@leisner.dk)

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og gerne ikke med DAO, da de ikke kan levere erhvervspakker direkte ind til døren.


Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Gerne mod forudgående aftale.  

Her er link  til vores fortrydelse formular.