Faldealarmer

Faldealarm

 

Vores faldealarm kan indstilles, så du kan bruge den til to forskellige typer af kald: fx "Hjælp" eller "Akut", hvoraf førstnævnte kan være til hjælp af mere generel karakter og sidstnævnte er nødkald. Det gør det nemmere for hjælperen, der kun behøver at reagerer straks på et "Akut"-kald og ikke nødvendigvis på et "hjælp"-kald.

Alarmen - en badge-sender - har en knap, der ved tryk udløser et kald, der bliver modtaget af fx en pager/radiomodtager, telefon eller et eksisterende kaldesystem på fx institutioner. Systemerne er nemme at sætte op i både private hjem og på institutioner, og du kan få alarmerne i en meget følsom version, hvor kaldet bliver udløst ved meget let berøring. Denne ekstra følsomme alarmtype er især velegnet til personer med fx muskelsvind, parkinsons, motoriske nervesygdomme e.l..

 

Badgen er en lille "broche" på størrelse med en tændstikæske, som brugeren sætter fast på tøjet, bæltet eller bærer i lommen. Om aftenen holder brugeren den typisk i hånden, når vedkommende fx ser tv. Ud over at trykke på eller berøre knappen midt på senderen, kan kaldet også blive udløst automatisk hvis den, der bærer badgen, kollapser, falder eller får kramper og dermed taber eller kaster badgen. Den, der modtager kaldet, kan på den måde få besked om, hvilken type kald, der er blevet udløst. Badgen indeholder en lille komponent, der registrerer fald, og du kan bruge den som en såkaldt "knock-over"-alarm, der giver kald hvis den, der bærer badgen, bøjer sig ned og ikke rejser sig igen inden for et forudbestemt antal sekunder. På denne måde kan du også bruge badgen til at forhindre et fald, hvor den registrerer og alarmerer ved risiko for fald.

 

Forhindrer fald

 

Vi kan også tilbyde andre systemer, der kan forhindre et fald. Det sker fx ved at overvåge en seng, stol eller et rum, hvor alarmenheden registrerer bevægelse og holder øje med, om sengen, stolen eller rummet bliver forladt. Med en sådan løsning kan brugeren hurtigere og nemmere få hjælp og støtte, når behovet opstår.

 

Enheder, som du kan anvende til formålet, er fx:

 

Vi kan tilpasse alle løsninger til forskellige behov, så kontakt os gerne for at høre nærmere om mulighederne.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
  1. Liggemåtte 4
  2. Trædemåtte 13
  3. Bevægelsessensor 2