Inkontinens hjælpemidler - sengetøj, undertøj, nattøj, lagner og ringeapperater

Vi har mange forskellige slags hjælpemidler til inkontinens. Vi har hjælpemidler, der hjælper dig holde øje med inkontinens uden at du behøver at tjekke regelmæssigt, og får dermed mere tid til andre opgaver. Vores løsninger til inkontinens øger brugerens hygiejne, bekvemmelighed og værdighed. Som hjælper eller pårørende får du mere tid til og bedre muligheder for at tage dig af brugeren på en bedre og mere effektiv måde.

Hjælpemidler inkontinens:

  • ✔ Vandtætte natbukser til sengevædning
  • ✔ Inkontinens undertøj
  • ✔ Vådliggerlagen. Vi har de meget populære vådliggerlagner, som anvendes både til børn, unge og til ældre, f.eks. på plejehjem
  • ✔ Ringealarmer ved inkontinens:
      •        ✔ Petit Budget m. Diode og Petit Budget diode til bomuldsføler
  • ✔ Sengetøj - bomuld, frotté, dynebetræk med mere. Læs vores lagen GUIDE

Hvordan fungerer produkterne?

Du kan holde øje med inkontinens vha. et tyndt bomuldslagen eller for eksempel en diode-alarm:

 

Bomuldslagnet har indsyede, allergivenlige sølvtråde, der registrerer, når lagnet bliver vådt og aktiverer senderen - for eksempel vores epilepsialarm - der udløser alarmen/kaldet. Du kan modtage kaldet på forskellige måder - se hvilke modtagere vi tilbyder.

 

Diode-alarmen kan være en stor hjælp både om dagen og om natten og fungerer primært som overvågning. Det er et diskret apparat med en lille lysdiode, der lyser med et klart, rødt lys, hvis personen ligger med en våd ble. Du kan derfor nemt og hurtigt se, om du skal skifte personen, ved forsigtigt at åbne døren og se, om dioden lyser. Dermed undgår du fx at vække personen unødigt, og det letter din arbejdsgang.

 

Bemærk: Ud over urin, kan vores løsninger til inkontinens også registrere og give kald ved sved, opkast, blod m.m. Ring gerne til os for at høre nærmere.