Inkontinens hos voksen

Du er ikke alene.

Op mod 500.000 danskere lider af urininkontinens.
Med alderen stiger antallet af inkontinente og når kvinder er over 75 år, har næsten halvdelen af kvinderne inkontinens problemer. Det er dog ikke givet at man får urininkontinens med alderen. Meget kan gøres for at forbygge og forbedre urininkontinens.

 

 

Vi anbefaler at man kontakter Kontinensforeningen. De har dygtig og faglig rådgivning og mange typer inkontinens kan behandles – tal om det og glem tabuet.

Stort set alle med inkontinens problemer oplever pinlige situationer, negative konsekvenser på deres livskvalitet og er bange ikke at kunne opretholde deres hygiejne. Det er svært at tale om at de har problemet, da det er et stort tabu. Mange flere kan hjælpes hvis de bare søger hjælp.

Når der tales om urininkontinens, skelnes der mellem forskellige typer, igen henviser vi til den store viden, der er i Kontinensforeningen.

Ligeledes tales der om forskellige grader af urininkontinens

Dette er vigtig når de rigtige hjælpemidler skal vælges

Hos Astrid Leisner & Søn har vi inkontinenshjælpemidler i særdeles høj kvalitet. Dette skaber tryghed og giver ro i dagligdagen. Vi lægger vægt på at vores hjælpemiddel er med til at give dig en bedre livskvalitet og øge fornemmelsen af sikkerhed og tryghed og kan komme ud f.eks. overnatte uden for hjemmet.

 

Den rigtige hjælpemiddel til inkontinens har stor indflydelse på både god hygiejne, dit fysiske og psykiske velbefindende.

 

Hjælp til din Seng – vi beskytter din seng ved alle grad af inkontinens

Vores vandtætte sengetøj til god hygiejne og skåner din madras, dyne og puder, samt evt. og dine møbler, hvis uheldet skulle være ude.
Når du er beskyttet med et godt indlæg, kan du samtidig give slip på bekymringerne og bevæge dig frit rundt, både i hjemmet og i det offentlige rum.

Når du beskytter din seng med et godt vandtæt sengetøj, slipper du for bekymringer og har mulighed for at tage det med, når du skal ud at overnatte.

 

Inkontinens Underbukser til let og moderat inkontinens

Vores underbukser er en stor hjælp til de med let grad af inkontinens. og De bidrager til god hygiejne og giver tryghed når du skal ud. En ekstra lille gevinst er at du skåner dit tøj, hvis uheldet skulle være ude. Du slipper også for hudirritationer på grund af øget fugt, da al væske bliver absorberet i det indsyede absorberende mellemlag og holder overfladen tør.

Når du er beskyttet med et godt indlæg, kan du samtidig give slip på bekymringerne og bevæge dig frit rundt, både i og uden for hjemmet. Mange med inkontinens holder sig tit hjemme og undgår sociale 

sammenkomster på grund af frygt for ufrivillig vandladning. Vi ønsker at styrke trygheden.

Vores vandtætte sengetøj kan benyttes alle grader af inkontinens fra let til ekstra svær grad.
Vi beskytter og giver dyner, puder og madrasser en længere og mere hygiejnisk levetid.

Hvis du har problemer med urininkontinens, kontakt Astrid Leisner & Søn

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.