Generelle oplysninger

Leisner ApS Astrid Leisner & Søn Korsvangcentret 5610 Assens

Virksomhedens CVR-nr.: DK – 36 97 46 64

Mail: info@leisner.dk

Telefonnummer: +45 63713050

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have talt med en forælder eller værge og fået deres samtykke.

Betaling og betalingskort

Du kan betale

Se her hvilke betalingskort: Dankort, Visa, MasterCard, American Express, Maestro, Diners Club, J C B, Visa Elektron i vores webshop eller MobilePay
Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil vi hæver beløbet, når vi sender varen.

Samt betale via bankoverførsel, ved betaling med bankoverførsel skal du være opmærksom på, at du ikke er dækket af indsigelsesordningen. Foretrækker du at betale via bankoverførsel, kan det ske til følgende konti:

Danske Bank REG.: 3409 KONTO: 117 065 92 IBANNR: DK7230000011706592 SWIFT: DABADKKK

Eurokonto REG.: 3409 KONTO: 340 940 3069 IBANNR: DK9530003409403069 SWIFT: DABADKKK

Husk at angive ordrenummer/fakturanummer på bankoverførslen. Ved forsinket betaling beregnes et rentetillæg på 2% pr. påbegyndt måned beregnet fra forfaldsdag, og indtil betaling sker. Ved påmindelse vil vi pålægge et rykke gebyr, første gang 50 kr., anden gang 100 kr. og tredje gang 100 kr. Betaler du med betalingskort, bliver betalingen først trukket på din konto, når vi afsender varen. Vi tager ikke kortgebyrer.

Bemærk: Når du foretager køb i webshoppen, krypteres alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL protokol (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Din betaling er altså sikker, hos Astrid Leisner og Søns webshop.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Fragt og levering

Vi behandler alle bestillinger inden for 24 timer (på hverdage), og vi tilstræber at sende varerne til dig inden for 1-2 hverdage.

Er en vare udsolgt på bestillingstidspunktet, modtager du besked via e-mail. Vi kan som oftest levere varen ugen efter. Er varen i restordre giver vi dig besked om, hvornår vi kan levere. I tilfælde af adskillige dages forsinkelse eller helt udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning. Vi sørger for levering med PostNord (med mindre andet angives).

Vores priser med PostNord er følgende:

  • Pakke uden omdeling kr. 39
  • Pakke med omdeling kr. 55
  • Pakke til erhverv/institution kr. 49

Rettidig levering forudsætter dog, at PostNord overholder dag-til-dag levering.

Astrid Leisner & Søn kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord. Vi leverer gerne til Færøerne, Grønland og øvrige udland - der vil her blive pålagt et ekstra fragtgebyr. Bemærk: Ved evt. udeblevne leverancer, beder vi dig at rette henvendelse til os hurtigst muligt.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@leisner.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Vi sender gerne en returlabel, som du kan købe den hos os til kr. 49, med track & trace, ring venligst (63713050) eller e-mail ( info@leisner.dk)

Fortrydelsesret og reklamationsret i erhvervskøb (Kommuner, Institutioner og Erhversfirmaer)

Foretager I et professionelt køb og dermed er der ikke en fortrydelsesret.
Hvis du kontakter os er vi altid villige til at hjælpe med at ombytte en vare der ikke er taget i brug.
Hvis I er usikker på et produkt inden I køber det og ønsker at se det eller afprøve det, er I altid velkommen til at kontakte os, flere vare grupper hvor vi kan lave udleje eller udlån i en afprøvnings periode.
I er altid vejkommen til at kontakte os.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vi sender gerne en returlabel, som du kan købe den hos os til kr. 49, med track & trace, ring venligst (63713050) eller e-mail ( info@leisner.dk)

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Leisner ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Vi sender gerne en returlabel, som du kan købe den hos os til kr. 49, med track & trace Du skal naturligvis ikke betale, hvis det er en returnering, der skal betales af Leisner ApS.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og gerne ikke med DAO, da de ikke kan levere erhvervspakker direkte ind til døren.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Gerne mod forudgående aftale.

Her er link til vores fortrydelsesformular.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget* betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget*, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Kontakt os venligst for en retur label, hvis ikke husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi ser gerne at indsendte varer er rengjorte. (* produkterne er forsvarligt opbevaret, og produktet er anvendt korrekt. Leisner ApS er ikke ansvarlig for mangler og fejl, der skyldes mangelfuld vedligeholdelse, urigtig montering foretaget af Køber ændringer foretaget uden Leisner ApS’s skriftlige samtykke eller reparationer, som Køber har udført på mangelfuld måde. Og Reklamationsretten omfatter ikke sliddele samt normal slitage og forringelse)

Varen sendes til:

Leisner ApS
Korsvangcentret 2
5610 Assens

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og gerne ikke med DAO, da de ikke kan levere erhvervspakker direkte ind til døren. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Ved returnering af en vare er det en hjælp hvis RMA/returformular udfyldes se dette link: RMA

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte vores på info@leisner.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Leisner ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.leisner.dk er Indehaver Sune Erik Leisner. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@leisner.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.02.2023