Modtagere - se produkter her

Generelt om alle vore modtagere 

Vi har en række forskellige modtager, de langt mest populære er vores Avancerede 8 kanals Pager.

 

En pager eller en personsøger er en bærbar trådløs modtager, hvor man kan modtage beskeder hvor end man befinder sig indenfor rækkevidden.
De trådløse modtagerenheder er lette at arbejde med, og er med til at gøre vores kaldesystemer meget fleksible - modtageren kan modtage kaldet dér, hvor behovet er.

 

Trådløs modtager
Vores 3-, 8- og 64-kanals modtagere (pagere) kan modtage kald fra 3 eller op til 64 sendere og har indbygget batteri, der kan holde i op til 100 timer på en opladning.
Modtagerne kan desuden håndtere tovejskommunikation, som gør det muligt at få meddelelser om eventuelle fejl, hvis batteriet i senderen skal oplades, hvis man kommer uden for senderens rækkevidde m.m.. Derudover kan vi levere vores kaldeanlæg med en docking station til computeren, så du kan trække data ud fra modtageren, udarbejde og analysere statestik: Hvor mange alarmer, du modtager, hvonår og hvor hurtigt hjælpen når frem osv.

 

Simpel modtager
Vi har mulighed for at levere en hel simpel modtager, som ikke er trådløs, men blot er tilsluttet direkte til en sensor (f.eks. en træde- eller liggemåtte) og når sensoren bliver aktiveret, vil modtageren afgive en lyd-alarm.

 

Fremmed modtager
Alle vores epilepsi alarmer og sensorer (f.eks. Træde- eller Liggemåtte) kan tilsluttes en anden modtager, som f.eks. et nødkaldeanlæg eller sygeplejekald. Næsten alle modtagere leveret af et andet firma vil kunne tilsluttes vores overvågnings enheder.

 

Telefon / Mobiltelefon som modtager
Vi tilbyder også løsninger, hvor kaldet går til en telefon eller mobiltelefon, her vil modtages en tale- eller tekstbesked (sms) vedrørende kaldet.
Systemet kan sættes op, så det er muligt at modtage kald fra flere sendere.

 

For at finde den rette løsning anbefaler vi, at du med vores hjælp nøje afdækker dit behov for et kaldesystem ved at se på enhederne enkeltvis.
Vi hjælper med at finde den bedst mulige løsning ud fra en vurdering af, hvor og hvordan du ønsker at modtage kaldet, hvem der skal modtage kaldet, og hvor mange kaldeenheder, der skal have mulighed for at komme i kontakt med modtageren/modtagerne.

 

Bemærk: Vi kan samarbejde med andre om at sætte større kaldesystemer op eller koble vores enheder til et eksisterende system (fx så kald kan modtages på Dect-telefoner).

 


Har du særlige behov, opbygger vi gerne specialtilpassede løsninger. Ring til os for at høre nærmere.