Demens

Demens

Nogle af vores løsninger er velegnede til at tage sig af personer med demens eller en anden kognitiv forstyrrelse. Med vores overvågningssystemer til demensramte, kan du blive alarmeret, når personen fx forlader sengen, en stol, et rum eller en bygning og begynder at vandre. Det er muligt at sætte systemet op, så der udløses et kald, hvis personen kommer for langt væk fra modtageren.

Løsninger, du med fordel kan anvende til at holde øje med personer, der lider af demens e.l., er fx en dørsender, trædemåtte eller liggemåtte

Badgen er også velegnet til at holde øje med demente: Du kan justere senderen (badgen) og modtageren på en måde, hvor du definerer et sikkert areal, som personen, der "overvåges", skal opholde sig i. Bevæger vedkommende sig uden for dette definerede område, bliver alarmen udløst. På denne måde opbygger du et meget effektivt system, der måler styrken på radiosignalet fra badgen og dermed giver dig et praj om, hvor personen befinder sig.

 

Andre hjælpemidler

Som supplement til vores kalde-/overvågningssystemer - eller som enkeltstående løsninger - anbefaler vi desuden vores produkter inden for hukommelseshjælp, der kan være med til at lette hverdagen for mennesker, der kan have svært ved at huske. Vores Husk 'o' fon er især velegnet til demensramte, men vi har også en række andre produkter.

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
  1. Dørsender 0
  2. Psi-System 0