Astrid Leisner 1931-2019 ET ENESTÅENDE MENNESKE

Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Astrid Leisner, grundlæggeren af ​​Astrid Leisner & Søn, efter en kort sygdomsperiode gik bort lørdag den 16. marts. Hun sov stille ind med familien ved hendes side.

 

Fra det øjeblik Astrid etablerede virksomheden, har hun både været leder og ven til alle, der har været en del af vores team. Astrid har på trods af hendes flotte alder været en fast del af teamet og det daglige virke. Hendes gåpåmod, energiniveau og stædighed har været 

Astrid har fra dag ét lagt sjæl- og hjerte i hendes virksomhed. For hende har det været en vigtig del at hjælpe børn og unge med at overvinde enuresis og få tørre og glade børn.en stor inspiration for alle. 

Hendes passion og brændende ønske for at gøre en forskel gjorde hende til en dygtig iværksætter, som har været med til at udvikle landets første epilepsi alarm.    

At hun elskede livet, og elskede at være blandt folk var klart for alle at se. Hendes kollegaer og forretningspartnere blev altid tætte venner, og alle, der kendte Astrid - enten professionelt, gennem hendes virke eller simpelthen ved en tilfældighed - vil altid savne hende enormt.

Farvel Astrid     

En fantastisk kvinde med en fantastisk livskraft.                                                                                                                               

Tak for alt.               

 

Virksomheden fortsætter i Astrids navn og i hendes ånd. 

                                                   

Såfremt nogen vil betinge Astrid en blomst til hendes minde, er det Astrids og familiens ønske, at der i stedet indsættes et beløb på kontoen Astrids minde

 

Reg. 1551 konto nr.: 40 42 54 16 48
Pengene vil blive ligeligt fordelt mellem SOS børnebyerne og Hjerteforeningen.