Om os

Vi har mere end 40 års erfaring i at rådgive og vejlede vores kunder.

For at opnå et positivt resultat af behandlingen af ufrivillig vandladning med vores enuresisalarmer skal du være opmærksom på følgende:

 

  • ✔ Dit barn skal selv være motiveret for at blive tør. Vi anbefaler at starte behandlingen af ufrivillig vandladning, når barnet er 7 år - men aldrig før 5-års alderen
  • ✔ Du skal som forælder have energi til at støtte og hjælpe dit barn i hele behandlingsperioden - og husk at rose og opmuntre barnet under hele forløbet!
  • ✔ Du bør have kontakt til en behandlingsvejleder. Gerne minimum hver 14. – 21. dag.
  • ✔ Vi tilbyder ved køb af et AL enuresisprodukt, at være denne behandlingsvejleder - GRATIS.


Gratis rådgivning hos Astrid Leisner & Søn - Tlf.: +45 63713050

Hver gang du køber et enuresisapparat hos os, tilbyder vi dig personlig, telefonisk vejledning til behandling af ufrivillig vandladning – helt gratis.

 

Gratis rådgivning

Sammen med vores alarmer får du en komplet behandlingsvejledning og skemaer, der gør det nemt at følge behandlingen nøje. Men gør du samtidig brug af vores telefoniske vejledning, kan vi gøre behandlingen mere personlig, og du og dit barn opnår et bedre resultat. Med over 40 års erfaring i behandling af enuresis kan vi give dig en nuanceret vejledning og sikre et forløb, der er tilpasset netop dit barns behov.

 

For at få et optimalt udbytte af vejledningen, bør du kontakte os første gang 8-10 dage efter, at behandlingen af ufrivillig vandladning er påbegyndt – og derefter hver 2. eller 3. uge i løbet af de 8-12 uger, en behandling normalt varer.

STOR succesrate

Det er en kæmpe succes for både børn og forældre, når behandlingen lykkes, og det glæder os altid, når vores kunder melder tilbage med et positivt resultat ved afslutningen af en behandling.

 

Vi har vejledt over 80.000 forældre og børn i forbindelse med ufrivillig vandladning, og vores erfaring viser, at personlig vejledning øger chancerne for at opnå et positivt resultat med 15-20%. Vi hjælper over 80% af børnene til at blive tørre, når behandlingsvejledningen følges fra start til slut - det kan derfor ikke betale sig IKKE at ringe til os.

 

Er du i tvivl om noget eller har du brug for yderligere oplysninger, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Se vores åbningstider og kontaktinformationer under "Kontakt".

 

Bemærk: Andre med erfaring i brug af enuresisalarmer, fx egen læge eller sundhedsplejerske, kan også vejlede dig undervejs. Vi kan dog ikke garantere, at vi bruger de samme metoder.