Rejsepude - Mediflow vandpude i praktisk rejsestørrelse / Original Mediflow®

Aloe Vera skånebetræk til Mediflow Original vandpude

Allergivenligt skånebetræk til Mediflow vandpude

Sov godt hele natten med den innovative og komfortable vandpude fra Mediflow. 


 

170 DKK
Tilgængelighed: På lager
HMI
106994
Varenr
PW201

Åndbart skånepudebetræk med lynlås i original Mediflow kvalitet. Ideel til Mediflow vandpuder og andre hovedpuder. Beskyt din kostbare Mediflow vandpude og dig selv mod allergenes stoffer, som kan udløse allergiske reaktioner og astma.

Allergener kan have en negativ indflydelse på din søvns kvalitet. Selv det reneste soveværelse kan være fuldt af hjemmets allergener. Et effektivt middel mod de allergiudløsende stoffer er et særligt betræk til din hovedpude. Dette sikre, komfortable skånebetræk af ren bomuld sørger for roligere nætter.


Betrækkets funktion:
Bakterier og andre mikroskopisk små partikler byder næring for mider og andre allergener. Dit Mediflow allergivenlige skånebetræk har gennemgået en antimikrobiel aegis-behandling. aegis antimikrobielle virkning omfatter kun betrækkets tekstile stoffer og har ingen negativ virkning på mennesket. Betrækket opfylder Oeko-Tex 100 standarden. Den specielle, allergivenlige aegis-behandling har en permanent virkning i betrækkets tekstile stoffer og forhindrer til stadighed væksten af svampe og andre mikroorganismer. Med dette brud i næringskæden kan hovedpudens husstøvbelastning dæmpes vedvarende.


HMI 106994

Specifikationer
HMI 106994
Teknisk beskrivning

  • Åndbart pudebetræk med lynlås

  • Passer til Mediflow puderne og alle andre puder i størrelserne 40 x 80 cm eller i størrelse 50 x 70 cm .  • Ægis® er specielt designet til at deaktivere mikroorganismerne (svampe), som støvmidten har brug for til fordøjelsen af ​​sin mad (hudceller). Ved at forstyrre fødekæden kan støvmidepopulationen styres. 

Vask & Pleje

  • Maskinvask 40 °C,

  • kan tørretombles 

Materialer

  • 100% bomuld, tæthed 300, Oeko-Tex standard 100

  • aegis behandling for hygiejne og friskhed


 

Info 1: Åndbart skånepudebetræk
Info 2: 100% bomuld
Info 3: Tåler tøttetumbling
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Allergivenligt skånebetræk til Mediflow vandpude
Din bedømmelse