Anti-snorke pude, der hjælper på nattesøvnen

✔ Kom af med snorken med vores ergonomiske snorkepude med memory-skum.


✔ Certificeret med Øko-Tex 


✔ Fri for skadelige stoffer


✔ Betrækket er aftageligt og kan vaskes


498 DKK
Tilgængelighed: På lager
Varenr
PZ001

Snorker du også om natten, eller kender du en som gør?


 


Der er næsten ikke noget værre en afbrudt søvn. Det kan være en belastning for den der snorker, men i særdeleshed også for den person, der sover ved siden af. En situation mange danske par kender alt til!


 


Snorkepuden, (eller rettere anti-snorkepuden), hjælper den sovende på flere forskellige måder. Typisk falder man i søvn på ryggen. Derved er munden ofte let åben, kæben er afslappet og falder nedad, og tungen glider om til mundens bagside og blokerer herved luftvejen. Når din luftvej er blokeret på denne måde, mens du sover, er sandsynligheden for at du snorker meget høj! Og det er netop her, vores snorkepude kan (af)hjælpe dig.


 


Så stop snorken med vores anti-snorke pude. Puden indeholder en ganske særlig kerne som gør at personer automatisk kommer til at sove på siden, og således kan de frit trække vejret, når de sover - og derved undgår de at snorke. Resten af puden består af memory-skum, som gør at du ligger utroligt behageligt. Den ergonomiske form, holder nakken og hovedet i en naturlig stilling, så du opnår mest mulig støtte, og samtdidgt undgår du en ukorrekt soveposition. Derudover er puden åndbar og memory skummet gør, at den former sig efter ens hovedform således at du sover komfortabelt.


 


Vores udvælgelseskriterier for snorkepuden


 


Efter vi har undersøgt flere forskellige snorkepuder, har vi valgt at tilbyde denne snorkepude i vores webshop. Udvælgelsen stod blandt en lang række kvalitetskriterier - herunder hvor blød puden var, hvilket stof den var lavet af, om betrækket var vaskbart, om den var lavet af et materiale der var fri for skadelige stoffer og om puden var certificeret efter et uafhængigt test- og certificeringssystem, såsom Øko-tex certifikatet. Da vi havde konstateret at alt dette var tilfældet, lod vi en uafhængig person teste snorkepuden på hendes mand, og efter nogle uger kunne hun glad meddele det glade budskab, nemlig at snorkepuden havde reduceret mandens snorken betydeligt.

Specifikationer
Længde 48 cm
Bredde 36 cm
Vask & Pleje

Betræk vaskes 40 ° 


Bleg ikke 


Kerne må ikke vaskes


Maximun strygningstemperatur 110º 


Varmeindstilling maks. 60º


Tåller ikke kemisk rensning

Materialer

Betræk: Dobbelt Jacquard, 100% polyester.3D stof på begge sider.


Inderside: 100% bomuldsstrøje.


Kerne: Hukommelseskum.


Medium-soft, mellemhøj støttepude.


Oeko-Tex Standard 100 er et uafhængigt test- og certificeringssystem, der garanterer tekstilprodukterne, er fri for skadelige stoffer.

Info 1: Stor holdbarhed og høj komfort
Info 2: Stop snorken effektivt
Info 3: Åndbar og Øko-tex certificeret
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Anti-snorke pude, der hjælper på nattesøvnen
Din bedømmelse