Colorcards - Everyday Objects

Colorcards - Problem Solving

Colorcards - Feelings

  • udvikle både sproglige og sociale færdigheder
  • fotografiske kort illustrerer en lang række følelser hos børn og voksne 
595 DKK
Tilgængelighed: På lager
Varenr
CC006

ColorCards Feelings et enormt tilpasseligt undervisningsværktøj designet til at hjælpe med at udvikle både sproglige og sociale færdigheder.

Rigtige genstande, mennesker, situationer og aktiviteter vises på fotografierne for at give dig kreative og meget visuelle måder til at hjælpe børn med at udforske deres egne følelser og forstå de følelser, som andre mennesker omkring dem har.

Dette kreative sæt fotografiske kort illustrerer en lang række følelser hos børn og voksne - fra glæde til tristhed, vrede til frygt og mange flere. Nogle kort har kun én person; andre viser to eller flere mennesker, og hvordan de interagerer. På nogle kort er følelserne positive, på andre er de negative, og nogle gange har kortene begge typer følelser. Børn lærer at genkende og forstå betydningen af ​​forskellige ansigtsudtryk og kropssprog. De vil også være i stand til at forholde sig til mange af situationerne på kortene, hvilket vil tilskynde til reel forståelse.

Brug Feelings til at fokusere på: Ordforråd for følelser, håndtering af individuelle følelser, hvordan følelser kan ændre sig i forskellige situationer, hvordan andre mennesker også har følelser og behov, ikke-verbalt sprog, udviser omsorg at føle sig godt tilpas hjemme, i skolen og i sociale situationer, gode måder at lytte, udtrykke og opføre sig.

Specifikationer
Info 1: Sproglige færdigheder
Info 2: Sociale færdigheder
Info 3: Børn og voksne
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Colorcards - Feelings
Din bedømmelse