Dørsender

Dørsenderen med integreret magnetkontakt er en god og enkel løsning til at få besked, så snart en dør eller fx et vindue, en skabslåge eller en skuffe bliver åbnet.
Den fungerer som en batterisender, som du sætter på døren, skabet eller skuffen - når der bliver åbnet, får modtageren et signal.

 

Kommunikationen mellem dørsenderen og modtagerenheden sker via et radiosignal, og modtagerenheden leverer enten en lys-, lyd- eller relæsluttet udgang, og videresender signalet til et eksisterende kaldesystem eller fx en telefon. Du kan også modtage signalet på en pager eller andet alt efter dit behov.

 

Med dørsenderen kan du få en nøgle, som du sætter i senderen for at afbryde den.
Dette kan fx være nødvendigt, hvis der skal gøres rent, og døren i den forbindelse skal stå åben uden at afgive kald, eller hvis du ønsker at afbryde senderen i perioder, hvor der alligevel ikke er behov for den.

 

Det samlede sender/modtagersystem kan under optimale forhold sende op til 450 m, og du kan kode det på mere end 100 forskellige måder. Du kan desuden koble flere magnetkontakter på samme system og evt. kombinere det med nødkald eller monitoreringsfunktioner.

 

Batteriet har en meget lang holdbarhed, men du kan også få magnetkontakten som relæ-kontakt uden batteri

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.