Fantastisk vandhovedpude med kvalitetsfiberfyld

Nakkestøttepuden PEARL fusion


  • En nakkestøttepude til alle situationer.

  • Flowmikroperler og punktelastisk viskoseskum - vores drømmepar til optimal sovkomfort.

  • Stabil når du sover på ryggen og siden..

659 DKK
Tilgængelighed: På lager
Varenr
PN001

Jo mere spændt vi føler i slutningen af ​​dagen, jo vigtigere er den afslappende søvn om natten. PEARLfusion nakkestøttepuden sikrer, at nakke og skuldre er optimalt lette, mens dit hoved hviler stabilt og blødt. Det fremmer en sund søvn med maksimal komfort. 


På trods af nakkesmerter sover du godt
Nakkeproblemer kan have mange årsager f.eks. overtid på pc'en, lange bilturer, smartphone eller skifte arbejde. PEARLfusion nakkestøttepuden giver dig mulighed for at sove mere afslappet på trods af nakkesmerter.


En nakkestøttepude til alle situationer
Vidste du, at vi ændrer vores liggeposition op til tres gange om natten? En god pude skal være ret fleksibel for at gøre sin sovende glad. Med sin nye fyldning, en "fusion" af mikroperler og viskoseskum, er PEARLfusion nakkestøttepuden super behagelig og super stabil. Det giver dit hoved og nakke optimal understøttelse, både når du sover på ryggen og siden.


Opdag PEARLfusion effekten
Den fleksible perlefyldning i den nederste del af puden føler dine natlig bevægelser. Dette gøres muligt af det ekstra elastiske bomuldsstof i det indre fyldningskammer. I mellemtiden hviler hovedet godt op i det øvre lag af viskoelastisk skum. Når man sover på siden øges afstanden mellem hoved og madras. Det elastiske bomuldsstof slapper af og tillader perlerne at strømme under hovedet igen. Fyldet i  nakkestøttepuden er således altid præcis, hvor den stabiliserende effekt er nødvendig. Det bedste af alt det sker alting af sig selv, helt stille og ubemærket - bare "i søvnen".


Stabil støtte, når du sover på ryggen og siden.


2-i-1: perle puder og viskose nakkestøtter


Millioner fine mikroperler giver stabilitet. Indersiden af elastisk bomuld-elastanblanding efterlader perlerne i pudens side ned mod madressen giver altid tilstrækkelig plads til at flyde frit i den optimale retning for dig. Nakken og ryggen forbliver altid i en sund position.  Samtidig vil det øverste lag af højkvalitets viskoseskum føler dit hoved blid og behagelig.  Dit hoved hviler perfekt - og du sover så behageligt som nogensinde.

Specifikationer
Længde 48 cm
Bredde 36 cm
Vask & Pleje

Betræk vaskes 60 ° 


Bleg ikke 


Kerne må ikke vaskes


Maximun strygningstemperatur 110º 


Varmeindstilling maks. 60º


Tåller ikke kemisk rensning

Materialer

Betræk: 100% økologisk bomuld,


indlagt stof: 87% bomuld, 13% spandex,


påfyldning: 100% polystyren,


skumkerne: 100% polyurethan.

Info 1: Nakkestøttepude til alle situationer.
Info 2: Støtte i ryg og sidestilling.
Info 3: Mikroperler giver stabilitet
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nakkestøttepuden PEARL fusion
Din bedømmelse