Pilleæsker

Pilleæsker med alarmer og i transportable størrelser

Hos Leisner & Søn har vi nødvendige og gode løsninger til dosering, opbevaring og påmindelser til din medicin.

 • ✔ Pillekarusseller m. SMS alarm
 • ✔ Transportable pilleæsker
 • ✔ Pilleknuser

 

Vær sikker på, at du får din medicin til tiden, hver dag! For en tryg og nem hverdag med medicinering har Leisner & Søn løsningerne til dig. Vores produkter kan hjælpe dig med alt fra nemmere indtagelse af medicinen og indtagelse på det rigtige tidspunkt af dagen, samt nem og overskuelig opbevaring af medicinen.

Har du en travlt hverdag?

Vi har også pilleæsker til dig, som er på farten og vil have pilleæsken diskret på dig. Pilleæsker med alarmer, som både kan afspille lyde og være diskrete med vibration. Pilleæsker kan give dig en mere tryg og en hverdag med færre ting at huske på.

 

En pillekassette eller en pillekarussel med alarm og tydelig dosering kan for eksempel være forskellen på, at kunne bo hjemme eller skulle flytte på plejehjem og være under opsyn, når medicinen skal indtages.

 

En pilleæske kan også fremskynde hjemsendelsen fra sygehuset, da man selv ville kunne sørge for den rigtige dosering.

 

Er du i tvivl om, hvilke du skal vælge eller hvilke, der bedste passer dit behov? Så tøv ikke med, at ringe til os for rådgivning og vejledning på

6371 3050.

 

 

9 vare(r)
 • MiniTell Pilleæske
  En pilleæske med 5 aflukkede rum til medicin, med både lyd og vibration som alarm, en uvurderlig hjælp til den aktive medicinbruger. Læs mere
  449,00 DKK

 • C6 Pilleæske
  NY FORBEDRET model.

  Den funktionelle pilleæske med alarm er en uvurderlig hjælp i dagligdagen for mennesker, der skal følge et fast medicineringsskema.
  Automatisk pilleæske med 28 aflukkede rum og op til 6 gange daglige alarmer

  Læs mere
  1.170,00 DKK

 • Careousel S28 Pilleæske

  Automatisk pilleæske der er designet til at hjælpe medicinbrugere med, at tage den rette medicin i den rette dosis på det rette tidspunkt. Prisbelønnet konstruktion og design.

  Læs mere
  1.995,00 DKK

 • Careousel S28 Advance Pilleæske

  Den avancerede pilleæske er en videreudviklet model med forbedret sikkerhed og brugervenlighed. Designet til at hjælpe medicinbrugere med, at tage den rette medicin i den rette dosis på det rette tidspunkt - nu med forbedret design.

  Læs mere
  2.395,00 DKK

 • Careousel S28 Advance GSM (sms-advarsel)

  Pilleæsken Careousel GSM har indbygget mobiltelefon modul (sim-kort) som kan sende SMS og e-mail alarm til pårørende, plejepersonalet eller brugeren selv, hvis brugeren ikke tager sin medicin indenfor et fastslået tidsrum.

  Giver alarm med lys og lyd.

  Læs mere
  3.995,00 DKK

 • Super 8 Pilleæske

  Rejsevenlig og brugervenlig pilleæske med op til 8 daglige alarmer. Plads til en uges forbrug af medicin med 8 aflukkede rum. Let at indstille og betjene.

  Læs mere
  450,00 DKK

 • Multi-Alarm Pilleæske

  Smart, funktionel og brugervenlig pilleæske med op til 37 daglige alarmer. Plads til en uges forbrug af medicin med 7 aflukkede rum. Meget let at indstille og betjene.

  Læs mere
  399,00 DKK

 • Pilleknuser og pilledeler 3-i-1

  Man kan bruge pilleknuseren som kop når pillerne skal indtages. Et effektivt hjælpemiddel til at knuse, dele eller opbevare tabletter. INTRODUKTIONSPRIS NU!

  Læs mere
  49,00 DKK

 • Pille-hjulet

  Mini pilleæske med manuel håndtering af medicin. Pille-hjulet er inddelt i 7 rum. Hvert rum gøres tilgængeligt ved et tryk på knappen i midten, og den korrekte dosis føres frem.

  Læs mere
  119,00 DKK

9 vare(r)

Astrid Leisner & Søn servicerer gerne vores produkter med nyt tilbehørs dele.

Vi har flere forskellige følertyper til enuresis alarmer.
Vi har et udvalg af de batterier, som benyttes til vores produkter.