8 kanal Pager MK137

Plesio Pager MK138

Enkel modtager udviklet til private hjem, som er meget velegnet sammen vores EPI-alarmer.

 

Den er oprindeligt udviklet til mini EPI-alarmen.

 

Den er meget enkel at betjene og den kan tilsluttes op til 3 forskellige sendere, men vi anbefaler ikke flere brugere til en Pager.

 

Man lærer hurtigt og let at forstå de forskellige beskeder, dog anbefaler vi at den benyttes med omtanke på intuitioner, hvor der ofte er skiftende personale. 

 

Prisen er inklusiv moms (pris eksklusiv moms er 2386,40)

2.983 DKK
Tilgængelighed: På lager
Varenr
MK138

Plesio Pager har ikke et display og den kan ikke vise hvorfra alarmen kommer. Den har lys dioder, der viser at Pager er aktiv, at f.eks. den har forbindelse til Mini Companion (EPI-alarm). Man kan ligeledes høre på lyden hvilke type af advarsels den giver. Det kan være at EPI-sensoren er aktiveret eller at den er uden for rækkevidde, men det kan også være lavt batteriniveau.

Man lærer hurtig og let at forstå de forskellige beskeder, dog anbefaler vi at den benyttes med omtænke på intuitioner, hvor der ofte er skiftende personale. Hvis man ikke bruger den næsten dagligt, er en tekstbesked på et display ofte meget letter at forstå.

 

Den er aktiv i 100 timer, når batterierne er fuldt opladt.
Den er også aktiv under opladningen.

 

Den har en indvendig antenne, dette gør at den virker mindre end vores andre Pager.

Den er meget enkelt at betjene, der kan tilsluttes op til 3 forskellig sender, men vi anbefaler ikke flere bruger til en Pager.


HMI 84357

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plesio Pager MK138
Din bedømmelse