Guardian

PulseGuard

Pulse Companion

Pulse Companion er vores nyes epilepsi alarm, som afløser den kendte PulseGuard

 

• Aktiv overvågning for ændringer i hjerterytme, der er forbundet med anfald.
• Pulsgrænser kan tilpasses individuelle brugere, enten voksne eller børn.
• Advarsler om potentielle anfald
• Enkelt at konfigurere og let at bruge
• Komfortabel bærbar armbåndsensor med ca. 16 timers batteri
• Armbånd i sort som standard fås også i blå, grøn, lilla og lyserød
• Inkl. gratis Alert app til telefonen til at kontrollere aflæsninger og ændre indstillinger
• Ideel til både privat og professionel brug.
• Kompatibel med de fleste telecare-platforme ved hjælp af vores Connect-iT-enhed.
• Ingen licens eller månedligt abonnementsgebyr kræves

 

Prisen er inklusiv moms (pris eksklusiv moms er 11.555,20 ) 

14.444 DKK
Tilgængelighed: På lager
HMI
120746
Varenr
MK194

Pulse Companion bruger en diskret bærbar armbåndsensor til at advare plejere om mulige anfald.

 

Når Pulse Companion identificerer en pulsændring, der kan indikere et anfald, lyder en alarm på plejers personsøger, hvilket giver dem ro i sindet og beroligelse om natten.

 

 

 

Hvordan fungerer Pulse Companion?
Pulse Companion bruges sammen med en personsøger, der advarer plejepersonale om potentielle epileptiske anfald. Armbåndet registrerer, når bærerens hjertefrekvens er over eller under en tærskel, der kan indikere et anfald. Denne tærskel er indstillet af plejeren og kan tilpasses den enkelte ved hjælp af armbåndet via appen på telefonen.
Hvis Pulse Companion's aflæsninger falder over eller under de angivne grænser, lyder en alarm på plejepersonens personsøger, der advarer dem om et potentielt anfald. Alarmen er høj og kontinuerlig, designet til hurtigt at advare plejere. Den eneste måde at stoppe og nulstille alarmen er at resette advarslen på Pulse Companion, hvilket betyder, at advarslerne ikke kan ignoreres. Daglige aktiviteter, herunder både normale bevægelser og mere anstrengende fysisk aktivitet, kan have en effekt på hjerterytmen, og det bedste tidspunkt at bruge Pulse Companion er om natten.

Konstant kommunikation
Pulse Companion og personsøgeren sender konstant signaler gennem radioteknologi. De opretter forbindelse og opdateres hvert otte sekund. Hvis du tager personsøgeren ud af 450m rækkevidde, hvis Pulse Companion fejler, hvis armbåndet fejler eller er slået fra, vil personsøgeren advare dig. Så du vil altid have ro i sindet, hvis noget i enheden skulle fejle, ved du det.

Hvem kan bruge Pulse Companion?
Enheden er ideel til forældre, der skal advares, hvis deres barn får et anfald om natten, men kan også bruges i større omgivelser, herunder plejemiljøer. Vores personsøgere kan bruges med op til 63 andre enheder. Dette betyder, at Pulse Companion kan bruges i forbindelse med andre typer overvågning, for eksempel bevægelsessensorer eller enuresis-sensorer. I situationer, hvor en plejeperson plejer mere end én person, kan flere Pulse Companion forbindes til en personsøger. Alternativt ved hjælp af Conect-iT kan Pulse Companion tilsluttes telecare eller et sygeplejerskeopkaldssystem.

Certificeret enhed
Leisner har skabt epilepsi supportteknologi i snart 4 årtier. Vi har en dyb og grundig forståelse af, hvad der kræves af en person, der plejer en person med epilepsi, især forældre, så du kan føle dig tryg og sikker ved bruge af vores produkter. Vi har brugt feedback fra både velgørenhedsorganisationer og folk, der allerede bruger epilepsimonitorer, for at sikre, at Pulse Companion er så let at bruge som muligt. enhed af lægemidlet og sundhedsvæsenets reguleringsorgan.

 

 

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Skal jeg bære armbåndet?
Pulse Companion fungerer ved hjælp af en armbåndsensor. Og skal bæres i overvågningsperioden.
Kan man bruge pulsmassagen om dagen?
Pulse Companion er en natlig enhed. I nogle situationer kan det bruges i løbet af dagen. Ring for mere information 63713050.
Er Pulse Companion vandtæt?
Pulse Companion er ikke vandtæt, men Armbåndet er klassificeret IP68.

HMI 120746

Specifikationer
HMI 120746
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pulse Companion
Din bedømmelse