Behandling af enuresis med alarm / ringeapparat

Ledende børnelæger og urologer verden over anbefaler behandling med konditionerings-/ringeapparat som første behandling mod enuresis. Resultater baseret på kliniske undersøgelser af 948 børn foretaget af læge, Henning Tøjner, viser nemlig at 83,3% af børnene bliver tørre efter 1. behandling med ringeapparat, mens kun ca. 16% skal have to behandlinger for at opnå et holdbart resultat.

 

Behandling med enuresisalarm - eller ”tissealarm”, som nogle kalder det - er derfor enhver anden behandling overlegen og er en enkel og effektiv metode til at hjælpe børn af med nattetisseri - risikofrit og helt uden bivirkninger.

Optræning - Sådan virker det

Alarmen går i gang og vækker dit barn ved ganske få dråber urin. På den måde optræner barnet de betingede reflekser, som ikke er blevet udviklet i den tidlige barndom, og lærer at vågne før vandladningen eller undertrykke vandladningstrangen.

 

Baseret på vores erfaring siden 1973 hvor vi udviklede de første ringeapperater, garanterer vi et effektivt og trygt behandlingsforløb for både dig og dit barn. Vi har rigtig gode erfaringer med, at dit barn er tørt efter en behandling på 8-12 uger.

Enuresisalarmer

Hos Astrid Leisner & Søn har vi udviklet flere typer alarmer i brugervenligt design til behandling af enuresis. Har du brug for vejledning til valg af alarm eller ringeapparat, læs her eller sidder vi klar ved telefonen.

 

 

Enuresis alarm