Beskyt din seng når du lejer din bolig ud via Airbnb

Beskyt din seng når du lejer din bolig ud via Airbnb

 

Når du udlejer din private bolig eller dit sommerhus, f.eks. på Airbnb, har du mange dejlige gæster, der alle har et skønt ophold. Som en del af dine gæsters ferie skal de naturligvis have et sted at sove.

 

Som en naturlig del af det at være menneske, kan alle have små udfordringer i løbet af natten, f.eks. sved, urin eller menstruation. Når uheldet er ude kommer det i kontakt med madrassen og det kan være svært at få renset optimalt, uden det bliver dyrt og besværligt.

 

Hos Astrid Leisner & Søn kan vi tilbyde dig forskellige beskyttelseslagner, der kan beskytte dine senge, men også give dine gæster den tryghed, at både de og sengen er beskyttet.

 

Fordele ved at anvende et beskyttelseslagen:

  • ✔ Du beskytter madressen
  • ✔ Lagnerne er behagelige at ligge på
  • ✔ Lagnerne fås i mange størrelser og typer

 

Vi tilbyder lagnerne i polyester jersey, bomuld, mikrofiber frotté og i den miljøvenlige Tencel.

 

Polyester jersey, mikrofiber frotté og bomuld er et bløde materialer, der både er vandtætte og åndbare. De er meget holdbare og holder blødheden, selv efter mange vaske. Polyester jersey er samtidig allergivenlig og gør, at husstøvmider ikke kan trænge igennem. Polyester Jersey har desuden den fordel, at det kan sprittes af.

 

Tencel er det nye naturprodukt, der samtidig er miljøvenligt. Det er fremstillet af eukalyptustræer, der frembringes via bæredygtig skovdrift i blandt andet Sydafrika. En anden bestanddel af Tencel er træ-kvas fra europæiske bøgetræer. Kombinationen gør, at det føles rart og behageligt mod huden. Tencel er ligeledes vandtæt, men også absorberende.

 

Lagnerne fås i alm. danske mål og kommer med en standard højde på 16 cm. Da vi har egen systue, har du mulighed for selv at vælge, hvilken højde du vil have. Du har mulighed for, at ligge direkte på lagnet.

 

Når du næste gang har overnattende gæster fra Airbnb, kan du altså beskytte din seng eller madras, ved at anvende et beskyttelseslagen eller et vådliggerlangen. Beskyttelsen vil i de fleste tilfælde blot være et lagen du trækker over madrassen. Lagnerne føles som almindelige lagner, men de har modsat almindelige lagner en beskyttende effekt. Til fordel for dig, dine gæster og dine madresser.

 

Se vores sortiment af vådliggerlagner og beskyttelseslagner her.

 

Skulle du have spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os, enten på tlf. 63 71 30 50 eller på mail: info@leisner.dk

 

airbnb