Sengetøj og vådliggerlagen

Sengetøj og vådliggerlagen

Sengetøj og inkontinenslagner der kombinerer hygiejne med sikkerhed og øget velvære


Vi har sengetøj til både børn med enuresis og voksne med inkontinens. Sengetøjet er velegnet i private hjem og på institutioner.  


GUIDE: Hvilket vådliggerlagen skal du vælge?


Der findes mange slags forskellige vådliggerlagner. Din tilfredshed afhænger også af, at du vælger det rigtige produkt. Her er vores mini - guide til landets største kvalitetsudvalg af vådliggerlagner:


 


 

 

Med sengetøj fra Astrid Leisner & Søn er det muligt at kombinere hygiejne med sikkerhed og øget velvære til såvel børn med enuresis som voksne med inkontinens. Sengetøjet er velegnet i både private hjem og på institutioner. Til børn der er ved at undvære natbleen er produktet også velegnet.

 

Beskyt madrassen på ferien

Mange kan have glæde af, at medbringe det på ferier eller andre steder, hvor man skal sove i en fremmed seng og vil beskytte madrassen mod fugt og lugtgener.

 

Årsager til sengevædning

Ufrivillig natlig vandladning kan skyldes misforhold mellem mængden af urin, der bliver dannet i en blære om natten og den urin, blæren kan rumme. Vådliggerlagner kan være løsningen, der gør de natlige uheld lettere at leve med. Sengevædning kan typisk kureres med vores alamer.

 

  • ✔ Til børn der er ved at undvære natbleen er produkterne også velegnet.
  • ✔ Madrassen bliver beskyttet
  • ✔ Vi sælger sengetøj i høj kvalitet, til alle formål og i alle størrelser efter dine mål.
  • ✔ Mange har glæde af at medbringe et vådliggerlagen på ferien

 

Alle, fra børn med enuresis til voksne med inkontinens, kan med stor fordel bruge sengetøj fra Leisner. Det fører til både bedre og tryggere søvn, samt øget livskvalitet. Hos os finder du alt fra dynebetræk, vådliggerlagen, pudebetræk, glidelagner, stiklagner til kuvertlagner. Både med absorberende egenskaber, vandtætte og vandafvisende egenskaber. Mangler du en bestemt størrelse, så syer vi også beskyttelseslagner og vandtæt sengetøj efter dine mål.

 

Tekstiler
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 49

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 49

Side
pr. side